- Advertisment -
Ad imageAd image

10 gjërat që do t’ju ndodhin gjatë shtatzënisë

Është e mahnitshme se si dy vija të plota të testit të…

femina.al femina.al

Fuqia e brokolit: Përdorimi i vitaminave, mineraleve dhe antioksidantëve për të luftuar kancerin

Brokoli përmban shumë vitamina, minerale dhe antioksidantë. Këto komponime punojnë së bashku…

femina.al femina.al

7 simptomat e ‘kamofluara’ të kancerit të mitrës që shumica e grave i injorojnë

Kanceri i mitrës është lloji i katërt më i zakonshëm i sëmundjeve…

femina.al femina.al

Këto janë erëzat dhe barishtet më të shëndetshme që përmirësojnë shëndetin tuaj

Erëzat dhe barishtet jo vetëm që pasurojnë shijen e ushqimit, por edhe…

femina.al femina.al
- Advertisement -
Ad imageAd image