Dieta me kumbulla të thata bën pjesë në grupën e dietave “të shpejta” dhe “të shkurta” – gjegjësisht në grupin e dietave që përdoren vetëm disa ditë sipas nevojës (kur garderoba e preferuar ju është “zvogëluar” për një numër), kurse afrohet ngjarje e rëndësishme në të cilën duhet të dukeni e shkëlqyeshme.

Dieta me kumbulla të thata është për ata që dëshirojnë të humbasin 2 – 3 kg për disa ditë. Është mjaft e thjeshtë.

Mëngjesi: 6 kumbulla të thata;
Paradreka: 1 mollë;
Dreka: 1 vezë e zier dhe 1 copë mish sipas dëshirës (mish i kuq ose i bardhë);
Pasdreka: e njejtë sikur dreka;
Darka: 1 gotë jogurt

Rekomandime:
Rekomandohet vetëm për persona plotësisht të shëndoshë edhe atë për një periudhë jo më të gjatë se 3 deri 5 ditë. Gjatë kësaj diete është i patjetërsueshëm aktiviteti fizik për çdo ditë me kohëzgjatje prej 15 – 20 minuta. Nëse mbani dietën në mënyrë të rregullt, mund të humbasni 1 kilogram në ditë./Femina.al/

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu