Mjeksia Alternative
Në Trend

Shenasi Aliu zbulon se cila është bima që shëron koronavirusin

Shenasi Aliu – i lindur më 16 maj 1960 në fshatin Vaksincë (komuna e Likovës – Kumanovë) shkollën fillore e ka mbaruar në fshatin e lindjes kurse të mesmen dhe Universitetin në Kosovë.

Që nga viti 1987 jeton dhe vepron në Zvicërr konkretisht në qytetin e St. Gallen-it.

Është i specializuar dhe ka të botuar punime shkencore në fushën e Bimëve të larta dhe konkretisht në Bimët aromatiko-mjekësore.

Prej një viti mbanë emisionin e rregullt javor në Radio Lyra, emisini titullohet “Shëndeti dhe bimët aromatiko-mjekësore” nën moderimin e Hysni Baliut. Emisioni është i drejtpërdrejtë dhe emetohet çdo të diel nga ora 20:00 deri në 22:00, ku kanë mundësi dëgjuesit të kontaktojnë direkt me telefon apo të parashtrojnë pyetje me shkrim.

Në videon e mëposhtme, Shenasi Aliu tregon për bimën e cila shëron koronavirusin si dhe një përzierje tjetër e cila gjithashtu ndihmon shumë.

Back to top button