Femina+

10 gjërat që do t’ju ndodhin gjatë shtatzënisë

Është e mahnitshme se si dy vija të plota të testit të shtatzënisë kanë fuqinë për të ndryshuar jetën tuaj.

femina.al femina.al

Si ta ndihmoni fëmijën tuaj të ecë më shpejt?

Ulja e pavarur, kthimi nga shpina në stomak dhe anasjelltas, drejtimi me ndihmën e mobiljeve, çdo fazë e rëndësishme e

femina.al femina.al

VIDEO: Një grua lindi nën rrënoja në Siri, fatkeqësisht ajo vdiq pasi u shpëtua foshnja

Një burrë shpëtoi një foshnjë të porsalindur në Siri disa minuta pasi nëna lindi nën rrënojat e një ndërtese. Gruaja

femina.al femina.al
- Advertisement -
Ad imageAd image