Mjeksia alternative

Mjekësia alternative është çdo praktikë që synon të arrijë efektet shëruese të mjekësisë pavarësisht mungesës së besueshmërisë biologjike, testueshmërisë, përsëritshmërisë ose dëshmive nga provat klinike.

Agjërimi i Ramazanit dhe përfitimet e shumta shëndetësore

Studime të shumta kanë zbuluar se agjërimi mund t'ju ndihmojë të jetoni më gjatë, të kontrolloni peshën tuaj, të përmirësoni

femina.al femina.al

Vaji i farës së zezë dhe vetitë e tij të pabesueshme kuruese

Thuhet se vaji i farës së zezë “shëron gjithçka përveç vdekjes”! Në këtë artikull do të shohim një mori mundësish

femina.al femina.al

Këto janë erëzat dhe barishtet më të shëndetshme që përmirësojnë shëndetin tuaj

Erëzat dhe barishtet jo vetëm që pasurojnë shijen e ushqimit, por edhe na japin përfitime shëndetësore. Fuqia medicinale e disa

femina.al femina.al
- Advertisement -
Ad imageAd image