Vitamina & Minerale

Vitaminat dhe mineralet janë nutrientë ushqyese që trupi juaj ka nevojë në sasi të vogla për të funksionuar siç duhet dhe për të qëndruar i shëndetshëm.

Vitamina D3 – një vitaminë e rëndësishme që i mungon njeriut modern

Qielli blu dhe dielli kanë sjellë gjithmonë gëzim për të gjithë. Me një vështrim të tyre mund të kuptosh pasurinë

femina.al femina.al

Fuqia e brokolit: Përdorimi i vitaminave, mineraleve dhe antioksidantëve për të luftuar kancerin

Brokoli përmban shumë vitamina, minerale dhe antioksidantë. Këto komponime punojnë së bashku për të zvogëluar rrezikun e kancerit. Në mënyrë

femina.al femina.al

Hekuri dhe ndikimi i tij në shëndetin tonë

Vitaminat dhe mineralet luajnë një rol të rëndësishëm në ruajtjen e shëndetit. Hekuri nuk bën përjashtim. Organizata Botërore e Shëndetësisë

femina.al femina.al
- Advertisement -
Ad imageAd image