Intime

Lythat gjenital (kondilomat) – problem i bezdisshëm

Kondilomat ose lythat gjenitale janë rritje të vogla, me sipërfaqe të lëmuar ose të ngritur. Kjo sëmundje seksualisht e transmetueshme…

femina.al femina.al

Pse më vonohen? Arsyet e vonimit të menstruacioneve kur nuk jeni shtatzëne!

Vonesa e menstruacioneve mund të shkaktojë panikë të paparë ose gëzim të pabesueshëm. Gratë që përpiqen të bëhen nëna, me…

femina.al femina.al

Sindroma e vezoreve policistike (PCOS) – shkaqet, komplikimet dhe zgjidhjet

Çka është sindroma e vezoreve policistike? Sindroma e vezoreve policistike (PCOS) është një sëmundje hormonale gjinekologjike që shfaqet te gratë…

femina.al femina.al
- Advertisement -
Ad imageAd image